Kentekenplaten?

Reve regelt het meteen!

Eurol toevoegingen

het alternatief voor dure reparaties

Reve gaat door

waar anderen stoppen

Beta gereedschapkarren

degelijk, robuust, strak èn mooi!

Beta werkschoenen

Italiaans design & comfort

Alles loopt gesmeerd

met oliën en smeermiddelen van Eurol

Reve: RDW-erkend kentekenplaatfabrikant

Alleen bij ons: klaar terwijl u wacht!

Kentekenplaten kunt u alleen laten maken bij een erkende kentekenplaatfabrikant. Reve Waalwijk BV is door de Rijksdienst voor Wegverkeer erkend om alle platen te maken en/of te verzorgen. We fabriceren ter plekke kentekenplaten voor personenauto’s, bedrijfswagens, en aanhangwagens, zowel standaard als met een luxe opgelegde lettertype. U drinkt een kop koffie en wij maken ze meteen - wel zo handig als uw platen vermist worden of gestolen zijn.

  • Als u platen wilt laten drukken, hebben wij ten alle tijde een geldig legitimatiebewijs en kentekenbewijs nodig.
  • Eerste afgifte: Gefeliciteerd met uw nieuwe of zelf ingevoerde voertuig! Wij verzorgen de laatste (en makkelijkste) stap in het traject om de weg op te mogen. Neem uw documenten van het RDW mee en wij doen de rest.
  • Omruil: Bij beschadigde platen moet u de oude (beschadigde) plaat inleveren, zodat we die kunnen registeren en vernietigen. Alleen dan kunnen wij een nieuwe plaat afgeven.
  • Diefstal of verlies: Als u één of beide platen mist door diefstal of verlies dan krijgt u een nieuw set kentekenplaten dus niet één. Op de platen wordt op de eerste streep op de kentekenplaat een ophoogcode gedrukt (de duplicaatcode of het "1-tje"). 


  • Doe aangifte bij de politie. Het is niet verplicht, maar de RijksDienst voor het Wegverkeer (RDW) adviseert wel om aangifte te doen. Zeker als beide kentekenplaten gelijktijdig weg zijn, dan is duidelijk dat het om diefstal gaat. Als er met jouw kenteken op een andere auto een ongeval is veroorzaakt en de daders rijden door, zal in eerste instantie bij jou worden aangeklopt. Als je aangifte doet, ligt vast dat er vanaf dat moment mogelijk een ander op jouw kenteken rijdt.
  • Meld verlies of diefstal van kentekenplaten ook bij de verzekering. Ook bij een schadeclaim van een derde kan hier dan rekening mee worden gehouden.


De volgende GAIK (Gecontroleerde Afgifte en Inname Kentekenplaten) platen maken wij voor u:

- Gele platen - lang en vierkant geel, zowel geperst als luxe
- Taxiplaten (lang blauw) - zowel geperst als luxe
- Handelaarsplaten (lang groen) - zowel geperst als luxe
- Aanhanger / caravanplaten (lang en vierkant wit) voor aanhanger tot 750 kg of fietsendrager - zowel geperst als luxe
- Kleine platen model 18.2 (ook wel bekend als de Amerikaanse plaat)

- Brommer / scooterplaten, motorplaten en Oldtimerplaten bestellen wij voor u. Voor 14.00u besteld is de volgende werkdag binnen.

Wij maken kentekenplaten van maandag tot en met vrijdag.

Geregistreerde klanten kunnen bestellingen plaatsen d.m.v. het bestelformulier in Aldoc op de pagina "zoeken en bestellen".